Selecteer een pagina

Eerlijke koffie

Na een interessante en leuke zoektocht naar een lekkere en eerlijke koffieboon kregen we de gouden tip: Signature Coffee Solutions in Groningen.

DeKoffiePod op locatie?

Gebruikelijk staan we met deze charmante mobiele koffiekar bij het haventje in Noordlaren naast de kerk. Kom gezellig langs voor een lekker bakje koffie! Wij zijn ook te boeken om op locatie langs te komen.

Onze Koffiebonen

Bij Bacchi vonden we wat we zochten, na één slok wisten we het allebei: deze boon vinden we de lekkerste. Bacchi sterk, direct-trade. Lekkere en eerlijke koffie: u een heerlijk kopje direct-trade koffie, de boer een eerlijke prijs voor zijn bonen. No nonsense.

Onze koffie en espresso onderscheidt zich omdat we twee koffiemolens gebruiken, ieder met een verschillende maling. Een fijne maling voor espresso, een grovere maling voor koffie. Om de lekkerste cappuccino, latte macchiato, flat white of cortado te maken is de melk minstens zo belangrijk. Daarom hebben we gekozen voor de biologische volle melk van Zuivelrijck. Deze geeft het beste en lekkerste resultaat, heerlijk en romig melkschuim.

Heeft u liever geen dierlijke producten? Dan hebben we voor u de keuze uit plantaardige melk, met zorg uitgezocht om de smaak van de koffie te behouden.

Scan de QR-code en bekijk het verhaal achter onze specialty coffee.

Direct-trade

Een relatief nieuwe vorm van eerlijke koffie is direct-trade.
Direct-trade houdt in dat er directe handel met de koffieboeren plaatsvindt, zonder tussenkomst van andere handelaren of diensten die prijzen bepalen.

Green Coffee

Door rechtstreeks met de koffieboeren te handelen, weet je dus zeker dat je geld goed terechtkomt en dat de telers een eerlijke prijs ontvangen voor hun koffiebonen!

Bacchi doen?

Bacchi is een koffiemerk, ontwikkeld voor een Noord-Europese markt. De kenmerkende, krachtige smaken zijn afkomstig van bonen van specialty koffieplantages, verkregen uit eerlijke productie.
Bacchi werkt samen met koffietraders zoals This Side Up en koffieboeren als gelijkwaardige partners. De specialty coffee uit Brazilië en Indonesië wordt door middel van Direct -Trade contracten vastgelegd. Dit zorgt voor een stabiel en hoger inkomen voor de koffieboer.

De favoriete koffies

Espresso

Latte macchiato

Dubbele Espresso

Cappuccino