Selecteer een pagina

Even voorstellen

Wij zijn Rik en Elsbeth Berenschot, de 2 barista’s van de KoffiePod. We love koffie!
Na jaren te hebben gewerkt in een winkel tussen bloemen, brood en brillen, was het tijd voor wat anders!

DeKoffiePod op locatie?

Gebruikelijk staan wij op donderdag met deze charmante mobiele koffiekar bij het haventje in Noordlaren naast de kerk. Kom gezellig langs voor een lekker bakje koffie! Wij zijn ook te boeken om op locatie langs te komen.

Over De KoffiePod

De KoffiePod ontstond bij Station Europapark Groningen. Wachtend op de trein… zonder kopje koffie te krijgen in de buurt. Hier zijn we ook begonnen met onze koffiekar/foodtruck. Inmiddels staan we op donderdag gebruikelijk bij het haventje in Noordlaren naast de kerk.

Het idee was geboren, toen volgde de uitwerking. We vonden een mooie foodtrailer die we inrichtten als koffie en espresso bar en door de vorm van de kar (een pod) kwamen we op het idee

KoffiePod.

KoffiePod Info

Lengte: 3,15 meter

Breedte: 2,05 meter

Hoogte: 2,60 meter

Om onze lekkere koffie te kunnen schenken op uw locatie hebben we een gewoon stopcontact nodig van 230V / 3500W waarvan de hele groep beschikbaar is.

Wat heeft de KoffiePod u nog meer te bieden?

N

Limonades van De Roze Bunker

N

Lekkere muffins en cake, ook vegan

N

Iced Latte Macchiato

N

Biologische Chocolademelk

N

Ook plantaardige melkvervangers in de Pod

Wat maakt ons uniek?

It’s all about the beans...

En lekkere bonen hebben we!

Direct-trade

Eerlijk en no nonsense

Een KeiLeuke KoffieKar

For all your events!

Het begin van De KoffiePod

Samen met Myriam Berenschot Illustraties, ontwierpen we het logo. De KoffiePod was geboren. We volgden een aantal trainingen om de lekkerste koffie, cappuccino, flat white, latte macchiato, espresso, cortado en doppio met aandacht en liefde voor u te bereiden. Heeft u liever een kop thee? Dan hebben wij de lekkere biologische theeën van Mr. Jones voor u in ons assortiment.

Bakkie Doen?

Wilt u de KoffiePod inhuren? Wij schenken met onze direct trade koffiebonen de lekkerste koffie en biologische thee op een door u gewenste locatie. Heeft u een feest(je), bruiloft, festival of ander evenement in het noorden van het land? De KoffiePod is er graag bij!